Vstup do Detox výzvy je v plném proudu!

Na co nezapomenout při detoxu!

Víte, co se děje s tělem, když začnete detoxikovat?

Nejen za detoxikací, ale i za hubnutím obecně, stojí uvolňování toxinů uložených v tucích do těla, dostávají se do krevního řečiště a také do pokožky. V tomto videu najdete návod, jak tomu v úplném základu zabránit a vyhnout se tak překážkám na cestě za vysněnou postavou.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Tuk plní významnou funkci pro tělo, a to nejen z hlediska zásobárny energie, ale slouží také jako karanténa pro toxiny, které tělo není schopné odplavit. Jakmile se začneme čistit nebo hubnout a toxiny se uvolní, začnou v našem těle působit neplechu.  Naším úkolem je odplavit je z těla pryč úplně, a k tomu je třeba řídit se 3 zásadami.

1. Zařazení zelené zeleniny

Když začínáte s hubnutím a nejíte dostatek ovoce a zeleniny, můžete si uškodit, protože tak zatěžujete játra a dostáváte se do začarovaného kruhu, kdy ne a ne zhubnout. Právě proto je potřeba zařadit do stravování ty správné vitamíny, minerály a živiny, které najdete především v zelené zelenině jako je brokolice, špenát nebo kapusta. Výživově jsou velmi bohaté a navíc neobsahují sacharidy.

2. Šťávy a freshe

Pro doplnění důležitých vitamínů, minerálů a živin zařaďte ovocné a zeleninové šťávy a freshe, o kterých jsem mluvil již v prvním videu. Ideálním detoxem je šťáva z červené řepy. Každý den vypijte alespoň 1 dcl, do které můžete přimíchat šťávu z jablka nebo z mrkve pro lepší chuť. Díky řepové šťávě si nebudete při detoxikaci vytvářet žádné překážky na cestě za hubnutím. 

3. Alkohol nebo živiny pro tělo

Živiny, které poskytnete tělu při hubnutí, mají na svědomí to, že se tělo začne detoxikovat a zbavovat tuků samo. Tento proces mají za úkol především játra a ledviny. A aby vše fungovalo na 100%, je důležité nezatěžovat je alkoholem. Alkohol je odpad a zaručeně zničí vaši snahu zhubnout. Pokud tedy chcete v rámci hubnutí udělat velký krok kupředu, zbavte se jej. 😉

Zaveďte další 3 jednoduché zásady do svého života a připravte se na jízdu, kterou vás provede nový program Detox výzvy. Tohle je jen základ, který zná každý, brzy výám ale  ukážu mnohem hlubší techniky, metody a činnosti, kterými své tělo detoxikovat.  Pokud jste pro, vyzkoušejte tento 28-denní program a připravte se tak na cestu za vysněnou postavou, mladím a na obrovský příval nové energie. 

Vykroč proti proudu času 😉

V Detox výzvě Tě postupně, den-po-dni 👣, naučím, jak zapojit všech 5 pilířů Umění žít zdravě.

  • Vykroč proti proudu času za svým o 5 let mladším JÁ! 🤩
  • Zdvojnásob svou celodenní energii 🔋 a zvyš svou produktivitu i pracovní výkon! 😎
  • Zbav se nadbytečných kil, která Tě tahají ke dnu. ⚓️
  • Objevte jídla, která uleví Tvému trávení, aniž byste energeticky strádali.